Maatregelen ivm Corona

In verband met de meest actuele richtlijnen van het RIVM en de overheid hanteren wij de volgende Corona maatregelen:

1. Wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest), dan verzoeken wij u niet bij ons op kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

2. Zonder afspraak is een bezoek aan ons kantoor niet mogelijk.

3. Bij een bezoek op kantoor heeft het dragen van een mondkapje de voorkeur.

4. Bij binnenkomst op ons kantoor dient u uw handen te desinfecteren.

5. Daarnaast vragen wij u de 1,5 meter afstand te respecteren.

Afspraken voor ondertekening van akten:

1. Bij overdrachten van woningen kunnen verkopers zich per volmacht laten vertegenwoordigen bij het tekenen van de akte, zodat passeerafspraken met zo weinig mogelijk personen kunnen plaatsvinden. Een volmacht tekenen kan op afspraak via videobellen of op ons kantoor zelf voorafgaand aan de passeerafspraak.

2. Het passeren van een akte bij volmacht is niet mogelijk voor hypotheekakten en (levens)testamenten.

3. Kom alleen met de mensen naar de afspraak die akten moeten ondertekenen (dus geen familie, vrienden, kinderen, makelaar, bemiddelaar etc).

4. We zijn erop ingericht om onze cliënten met een afstand van 1,5 meter aan de bespreektafel te ontvangen. De ruimtes worden goed geventileerd (ramen kunnen open).

5. Wij vragen u pas op het tijdstip van de afspraak binnen te komen. Hiervoor gelieve buiten of in uw auto te wachten, dit om contact met andere cliënten zoveel mogelijk te vermijden.