Betrouwbare notaris Berkel Enschot

Er bestaan talloze redenen waarom u een notaris kunt bezoeken. Het kan gaan om belangrijke zaken op het gebied van wonen, de familie en het bedrijf. Het moment dat een notaris wordt ingeschakeld, is er vaak behoefte aan duidelijke regels rondom bepaalde zaken.

Op deze manier worden (mogelijke) toekomstige problemen zoveel mogelijk uit de weg gegaan. Mensen die een notaris bij Berkel Enschot in de buurt prefereren, kunnen snel terecht bij Appels Notarissen.

Direct een afspraak maken?

Samenleven, scheiden, erfenissen: regel het goed

Een samenlevingscontract is een goed voorbeeld van een familiezaak waar veel mensen vooraf duidelijkheid over willen. Zo is het mogelijk om daarmee het partnerpensioen goed te regelen, of bijvoorbeeld dat gemeenschappelijke bezittingen bij het overlijden van een van de partners naar de langstlevende gaan.

Interessante keuze

Daarnaast is het ook financieel aantrekkelijk, omdat een samenlevingscontract er regelmatig voor zorgt dat er minder successierecht - belasting over de erfenis - naar de overheid gaat. Dit is slechts een goed voorbeeld van welke rol een notaris kan spelen. De notaris bij Berkel Enschot in de omgeving staat altijd voor u klaar, ook bij erfenissen, schenkingen en huwelijkse voorwaarden.

Een goedlopend bedrijf

Behalve familiaire aangelegenheden zijn er vaak ook zaken rondom een bedrijf of stichting die de nodige aandacht vereisen. De oprichting van een BV, de overdracht van aandelen, de oprichting van een stichting en de verplichte statuten worden dan met behulp van de notaris geregeld. Verder kan ook de legalisatie handtekening eenvoudig via de notaris plaatsvinden.

Notaris Berkel Enschot

Ook bij zaken rondom een woning, betreffende de aktes, levering en hypotheek, evenals afspraken over wat te doen bij een mogelijke scheiding, is een notaris actief. De jarenlange ervaring van Appels Notarissen zorgt er in combinatie met de kennis van de lokale cultuur voor dat de notarissen met de juiste aanpak elke situatie tot een tevreden einde brengen.

Een notaris dicht bij Berkel Enschot geeft u de mogelijkheid om al uw zaken netjes en vakkundig te laten behandelen.