Notaris nabij Dongen

De belangrijkste eigenschap van een notaris is dat hij deskundig en accuraat uw akten in orde maakt. Daarvoor bent u bij ons als notaris in de buurt van Dongen aan het juiste adres. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u een goed gevoel aan het contact met ons kantoor overhoudt. Zo leren wij u graag wat beter kennen zodat wij nog beter in staat zijn ons werk te doen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel van onze klanten hun volgende akten weer door ons op laten maken.

Direct een afspraak maken?

In veel zaken specialist

Notariskantoor Appels heeft notarissen in dienst met veel verschillende specialiteiten. Zo kunt u bij ons kantoor terecht voor familiezaken, zoals het opmaken van een testament, samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden of het vastleggen van een schenking. Daarnaast hebben wij specialisten op het gebied van woningrecht; ook voor de gemeente Dongen. Wij ondersteunen u graag in het traject bij de aanschaf en overdracht van uw woning, of het opnemen van een tweede hypotheek. Wij verzorgen de administratieve taken zodat u optimaal van uw nieuwe woning kunt genieten.

Notaris Dongen ook voor ondernemers

Niet alleen ondersteunen wij consumenten bij alle zaken waarbij het handig of verplicht is deze op papier vast te leggen. Dit doen wij ook voor ondernemers. Wilt u bijvoorbeeld een besloten vennootschap oprichten, dan staan wij u met raad en daad terzijde om de documenten hiervoor volledig en correct op te maken. Dit doen wij uiteraard ook voor verenigingen en stichtingen.

Maak direct een afspraak

Door zaken op papier vast te leggen voorkomt u dat zaken in de toekomst mogelijk tot onenigheid kunnen leiden. Maak daarom direct een afspraak met ons kantoor vlak bij Dongen zodat wij u kunnen adviseren welke stappen in uw situatie de juiste zijn. Wilt u eerst iets meer weten over onze tarieven, vraag dan eerst vrijblijvend een offerte bij ons aan.