Notaris nabij Goirle

U wilt uw zaken goed geregeld hebben. Bij Appels notarissen vinden wij dat ook belangrijk en zien het als onze taak u daarbij zo goed mogelijk te helpen. Dat helpen doen wij niet alleen door uw notariële akten correct op te stellen, maar vooral door met u te praten over de keuzes die u heeft en hoe dit u kan helpen op de momenten dat u het nodig heeft. Neem dan ook direct contact op met ons kantoor in de buurt van Goirle om samen uw wensen door te spreken.

Direct een afspraak maken?

Eén notaris voor al uw akten

Als notaris in de buurt van Goirle zijn we breed gespecialiseerd. Dat houdt in dat u bij ons op tal van vlakken terecht kunt. Wij hebben onder meer specialisten in familierecht, ondernemingsrecht en op het gebied van onroerend goed. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen van een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, maar ook aan een testament of de statuten van een besloten vennootschap. Op deze manier kunt u voor al uw zaken op één kantoor terecht.

U staat centraal: voor iedereen uit Goirle e.o.

Voordat wij een opdracht uitvoeren, bespreken wij deze met u en kijken of u het beste resultaat bereikt. Mocht er ruimte voor verbetering zijn, dan nemen wij dit uiteraard graag mee in de akten die wij opstellen. Zo bent u er zeker van dat u naderhand niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Maak direct een afspraak

Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend langs te komen bij ons kantoor vlak bij Goirle om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. De koffie staat altijd klaar. Wilt u eerst wat meer weten over de kosten van een notariële akte, vraag dan een offerte bij ons aan. Deze bespreken wij graag met u.