Notaris Hilvarenbeek: dicht in de buurt

Wanneer men bij een notaris terechtkomt kunnen daar mooie, maar ook minder mooie oorzaken voor zijn. Huwelijkse voorwaarden, schenkingen, successierecht en de oprichting van een BV, bijvoorbeeld, zijn vaak prachtige zaken, terwijl het opstellen van aktes en de afhandeling van scheidingen en erfenissen vaak met wat meer gemengde gevoelens gepaard gaat. Voor al deze gevallen biedt een notaris uitkomst.

Een notaris bij Hilvarenbeek in de buurt, eenvoudig bereikbaar in het centrum van Tilburg, geeft u dan de mogelijkheden om alles goed te regelen en vast te leggen.

Direct een afspraak maken?

Nette afhandeling

Ook de wat eenvoudigere handelingen zoals een Legalisatie Handtekening, waarbij de betreffende notaris een verklaring geeft dat u daadwerkelijk degene bent die de handtekening heeft geplaatst, zijn bij Appels Notarissen snel en vakkundig af te handelen. Voor de ondertekening van een volmacht is bijvoorbeeld regelmatig een legalisatie handtekening nodig.

Tal van zaken

Er zijn meerdere zaken rondom de aankoop van een huis, de hypotheek en de verdeling bij een echtscheiding waar de notaris een nuttige rol speelt. Als de echtgenoten onverhoopt besluiten om te gaan scheiden moet er gemeenschappelijk vermogen worden verdeeld. Een Akte van Verdeling wordt dan ook regelmatig opgesteld voor het huwelijk plaatsvindt, om alles voor in de toekomst vast te leggen. Er worden dan de nodige grote zaken en de nodige details geregeld.

Eenvoudig bereikbaar

Ten slotte is het bijvoorbeeld ook zo dat als de ene partij een bedrag toekomt vanwege overbedeling (een persoon heeft een te groot deel bij de scheiding gekregen), dan regelt vervolgens de notaris de afhandeling - lees betaling - hiervan. Een onpartijdige notaris bij Hilvarenbeek is zo gevonden.