Notariskantoor nabij Breda

Op sommige momenten in uw leven is het belangrijk om zaken goed vast te leggen. Dan is een notaris nodig. Appels notarissen is een notariskantoor gelegen in de buurt van Breda bij wie u als klant centraal staat. Wij houden van begrijpelijke taal zodat u weet wat wij doen en wat u aan ons heeft. Daarnaast zullen wij uw notariƫle akten natuurlijk op de juiste wijze voor u opmaken. Onze notarissen zijn breed gespecialiseerd. U kunt bij ons kantoor dan ook terecht voor vele verschillende zaken.

Direct een afspraak maken?

Notariskantoor Breda voor woningzaken

Als u een huis koopt, wilt u natuurlijk volledig genieten van deze nieuwe woning. Wij zorgen er dan ook voor dat het administratieve traject u zo veel mogelijk uit handen wordt genomen. Wij stellen de benodigde akten op en schrijven deze in in de openbare registers van het kadaster. U hoeft deze alleen nog even na te lopen en te ondertekenen.

Ook voor familiezaken

Als het gaat om uw vermogen of uw kinderen, dan wilt u zaken goed geregeld hebben. Dit is met name belangrijk bij een scheiding of het overlijden van een dierbare. Op die momenten wilt u geen onenigheid over de verdeling van geld of wie de zorg van uw kinderen overneemt. Het is dan ook goed hier nu alvast over na te denken en dit op te nemen in een testament, samenlevingscontract of bij trouwen in huwelijkse voorwaarden.

Notariskantoor Breda voor u als ondernemer

Begint u uw eigen bedrijf, dan is het verstandig bij een notaris langs te gaan. Kiest u er bijvoorbeeld voor om een BV op te richten, dan moeten de statuten hiervan vastgelegd worden. Ons notariskantoor in de buurt van Breda helpt u bij het maken van de juiste keuze in ondernemingsvorm en stelt de benodigde akten helder voor u op zodat u zich weer kunt richten op uw bedrijf.

Maak direct een afspraak

Neem direct contact met ons op. Wij vertellen u graag nogmaals waarom wij u graag helpen uw zaken goed vast te leggen zodat u daar nu en later profijt van heeft. De koffie staat klaar.