Notaris Tilburg

Een notaris kan veel zaken op het gebied van wonen, familie en de (eigen) onderneming voor u tot in de puntjes regelen. Wanneer u een notaris in de buurt van Tilburg zoekt, heeft u bij Appels Notarissen een betrouwbare partner gevonden.

Direct een afspraak maken?

Frisse wind

Sinds 1 januari 2013 oefenen de notarissen van Appels Notarissen weer zelfstandig hun praktijk uit na een jarenlange samenwerking met de advocaten van Mannaerts. Voor degene die een uitstekende en bovendien aantrekkelijk geprijsde notaris in de omgeving van Tilburg nodig heeft, is Appels Notarissen de beste optie.

Deskundig notariskantoor in Tilburg

Het notariskantoor in het nabijgelegen Tilburg, is centraal gelegen in de directe omgeving van het Centraal Station.

Behulpzaam en betrouwbaar

Met de hulp van de notaris wordt het mogelijk om - onder andere - de volgende zaken goed te regelen;

  • Zaken rondom de erfenis, zoals bijvoorbeeld de verklaring van erfrecht, de erfbelasting en de afwikkeling van de erfenis. Het testament speelt dan vaak een belangrijke rol.
  • Een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, schenkingen en successierecht. Het zijn allemaal zaken waarvan het goed is dat ze zijn vastgelegd
  • Woningzaken. Bepaalde akten rondom de aanschaf van een huis, de levering en de hypotheek zijn enkele voorbeelden. Een tweede hypotheek en de verdeling bij echtscheiding zijn andere voorbeelden van aangelegenheden die maar beter goed geregeld zijn.
  • De oprichting en de bijbehorende verplichte statuten die een stichting met zich meebrengt. Verder ook zaken rondom de oprichting en het bestuur van een vereniging.
  • De overdracht van aandelen. Dit is verplicht binnen een BV in Nederland. De notaris zorgt er dan voor dat alles juridisch en wettelijk klopt. Verder is ook de oprichting van een BV iets waar het notariskantoor bij Tilburg u graag bij helpt.

Notariskantoor in Tilburg: een fijne keuze

Ook in het gemoedelijke Noord-Brabant willen mensen hun zaakjes goed op orde hebben. Appels Notarissen is dan de uitgelezen partner om u daarbij perfect te helpen.